هادی مینایی پور با اشاره به اینکه مجتمع ورزشی، تفریحی و فرهنگی شبدیز واقع در منطقه کلامسر سیاهکل با وسعت ۶ هزار متر مربع و دارای یک هزار متر پیست و با مربیان حرفه ای کشوری و مکان های اداری شامل رختکن، کافی شاپ و غیره آماده پذیرش متقاضیان آموزش اسب سواری در شهرستان سیاهکل است.
مینایی پور گفت کلاس های آموزش سوارکاری به صورت دوره ای در ۱۰ جلسه ای شامل پنج جلسه تئوری و پنج جلسه عملی می باشد و هزینه هر دوره بین ۲ تا ۲و نیم میلیون تومان است.
وی با اشاره به اینکه تا اکنون ۲۵ نفر در باشگاه ثبت نام کرده اند افزود برنامه داریم که زمان آموزش و کلاس ها را آخر هفته قرار دهیم اما با توجه به استقبال شرکت کنندگان احتمال اینکه هر روز هفته کلاس داشته باشیم وجود دارد.
رئیس باشگاه شبدیز در مورد اشتغال ایجاد شده ناشی از راه اندازی باشگاه شبدیز هم گفت به طور ثابت به ۱۰ نیرو برای نگه داری اسب ها لازم داریم که میشود گفت به همین تعداد هم فعلا اشتغال ایجاد شده است.
وی با اشاره به اینکه علاوه بر آموزش سوارکاری در حوزه خرید اسب هم مشاوره ارائه می کنیم گفت البته در این باشگاه پانسیون اسب هم داریم یعنی به اینصورت که حاضریم از اسب افرادی که نمیتوانند از اسب های خود نگه داری کنند در این مکان نگه داری کنیم و هزینه نگه داری هم با توجه به نوع ، نژاد و سن و خوراک اسب توافقی خواهد بود.
مینایی پور در مورد برنامه” کمپ – اسب ” هم گفت یکی از موضوعاتی که مدنظر باشگاه اسب سواری شبدیز پروژه کمپ – اسب است و برنامه داریم تورهای در این خصوص برگزار کنیم و قبلا توسط کمیته مسیریابی باشگاه مناطق “اسب رو” منطقه را شناسایی کرده ایم و بنا داریم تورهای با افرادی که آموزش دیده و ایمنی را رعایت کنند به این مناطق بفرستیم.
وی در مورد “جنگ اسب ” که در منطقه ما به وفور و حداقل هفته ای یک بار یافت می شود هم گفت با رشد کلاس های آموزش سوارکاری ودر پی آن با گذاشتن مسابقات پرش و سرعت اسب سواری می شود جلو برنامه جنگ اسب را گرفت.
وی در مورد نژاد اسب های مورد استفاده باشگاه هم گفت در باشگاه شبدیز حدود ۱۰ راس اسب برای آموزش متقاضیان در نظر گرفته شده که عموما از نوع اسب های بومی و فلات هستند این اسب ها برای سوارکاری آرام و رام هستند عمر متوسط اینها ۲۰ تا ۲۵ سال و قیمت آنها در بازار ۴۰ میلیون تومان است.
مینایی پور در پایان به علت ورشکستگی باشگاه های سوارکاری در استان هم اشاره کرد و افزود تغییر کاربری، نداشتن نوآوری، هزینه های نگه داری ، بالا بودن خوراک اسب ها و لاکچری بودن ورزش سوارکاری که به طبقه ثروتمندان ربط داده اند از مهمترین دلایل ورشکستگی باشگاه های اسب سواری مثل باشگاه سوارکاری پیر بازار رشت است.
گفتنی است از سال ۱۴۰۱ تا اکنون شاهد رشد باشگاه های اسب سواری در استان گیلان بوده ایم طوری که حداقل در ۸۰ درصد شهرستان های گیلان باشگاه سوارکاری داریم
اصیل ترین اسب های جهان اسبچه های کاسپین هستند که به منطقه گیلان تعلق دارند.
برای ثبت نام با شماره زیر تماس بگیرید
۰۹۱۲۰۸۵۹۱۰۱ دیلمی
خبرنگار یوسف حاجی پور