گیلان- ساعت رویداد: رئیس اداره تولید طیور بومی و سایر ماکیان وزارت جهاد کشاورزی گفت: سالانه حدود ۵۰ تا ۵۵ هزار تن گوشت بوقلمون در کشور تولید میشود و امروز سرانه تولید به تناسب تلاش های انجام شده برای توسعه آن رشدی حدود ۲برابر یافته است.
رقیه پدمرنگ روز چهارشنبه در حاشیه همایش مصرف گوشت بوقلمون در مرکز آموزش تحقیقات کشاورزی در رشت در جمع خبرنگاران درباره مصرف سرانه گوشت بوقلمون اظهار کرد: طی سالیان گذشته تولید سرانه گوشت بوقلمون در کشور ۳۰۰ گرم بود اما اکنون به ۶۰۰ تا ۶۵۰ گرم رسیدهاست.
وی با بیان اینکه چشمانداز آن است که در آینده نزدیکتر مصرف سرانه را به یک کیلوگرم برسانیم، اضافه کرد: پتانسیل ها و زیرساخت های لازم برای افزایش تولید و سرانه مصرف در کشور وجود دارد که باید مورد توجه قرار گیرد.
رییس اداره تولیدات بومی و سایر ماکیان وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به حمایتهای جهاد کشاورزی برای پرورش گوشت بوقلمون بیان کرد: یک سری آزادسازیها در ارتباط با نهادهها داشتیم که تامین این نهاده ها در داخل انجام میشود.