گیلان – ساعت رویداد: معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری گیلان گفت: در سند آمایش وامهای تبصره ۱۸ و ۱۶ منابع مربوط به تملک سرمایهای بر اساس رشد اقتصادی شهرستانها به آنها اختصاص مییابد لذا فرمانداران و شهرداران استان شرایطی را فراهم کنند که حضورشان بعنوان دوره طلایی در تاریخ آن شهر و شهرستان ثبت شود.
سید محمد اسحاقی در آئین گشایش نخستین همایش و نمایشگاه فرصتهای سرمایهگذاری گردشگری گیلان با بیان اینکه نگاه از چاههای نفت برگیریم و با صنعت گردشگری امیدآفرین باشیم، افزود: امسال یک هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان صرفا در حوزه گردشگری در قالب تبصره ۱۸ به گیلان اختصاص یافته است؛ این رقم به اندازه تمام اعتباری است که سال گذشته داشتهایم و امسال آن را فقط برای گیلان دیدهاند که اگر ۵۰ درصدش هم اختصاص پیدا کند بسیار است.
وی اظهارکرد: اینکه فکر کنیم برای روستا و شهرستان ما، استان تدبیر میکند عملا چنین چیزی ممکن نیست؛ شما خود باید تلاش کنید و ظرفیت های شهرستان هایتان را احصا کنید و از ظرفیتی که استاندار از اختیارات خویش به فرمانداران محول کرده است نهایت بهره را برای توسعه منطقه ببرید.
وی با بیان اینکه هنوز ظرفیتها و مواهب گیلان احصا نشده است، عنوان کرد: اما امروز با استفاده از ظرفیت این نمایشگاه قصد داریم این مواهب را به سرمایه داران و سرمایه گذاران معرفی کنیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری گیلان ادامه داد: گردشگری پیوست هایی چون اقتصادی، مذهبی و تاریخی دارد و از ابتدای سفر، تفریح آغاز می شود و بزرگترین و متنوع ترین صنعت بعد از خودروسازی، ساختمان و غذایی صنعت گردشگری است که ۱۰ درصد از تولید ناخالص داخلی را در جهان به خود اختصاص داده است.
اسحاقی با تاکید بر امید آفرینی از طریق صنعت گردشگری گفت: با داشتن این همه مواهب و جاذبه های گردشگری، جغرافیای گیلان را بر ملا کنیم و آنچه شایسته فرزندان این سرزمین است در قالب فرصت های سرمایه گذاری احصا و به سرمایه گذاران معرفی کنیم.
وی گردشگری را یکی از ارکان اقتصاد تجاری صنعت گردشگری دانست و گفت:چه پیش آمده است که روز ملی شدن صنعت نفت را تعطیل می کنیم و ای کاش! به صنعت گردشگری روزی را اختصاص و ملی شدنش را اعلام نماییم.
وی ادامه داد: تا زمانی که سرمایه گذاران را وارد عرصه و جغرافیای منطقه خود نکنیم، خلق ثروت نکنیم، از مواهب الهی جغرافیای مان استفاده نکنیم، نمی توانیم به توسعه اقتصادی برسیم؛ رابطه مثبت و معنادار رشد اقتصادی و توسعه مالی با اقتصاد و صنعت گردشگری را باید بر ملا کنیم و به اثبات برسانیم.